Om Katakombene

Katakombene passer for alle typer arrangement for bedrifter, foreninger og privatpersoner. Lokalene passer for arrangement fra 30 til 300 personer. I Katakombene tappes det øl i lune omgivelser. Vi lover skikkelig "ølhall" stemning!

Vi kan tilby pakkeløsninger med øl, vin,snaps, mat og underholdning. LBV betjener barene. Alle rettigheter til hyggelige priser.
Vi lager topp stemning med mange av våre dyktige live band og utøvere. Magre Benum er et av bandene du kan bestille til ditt arrangement.  Vi har avtaler med mange artister om underholdning, for eksempel: Einar Idland - kjent fra sin mangeårige karriere i Dizzie Tunes. Vidar Letho - lokal musiker og stand up komiker. Tor Erik Myhre - lokal musiker som leverer låter fra 60/70 årene samt nyere ting.

Bedrifter som har benyttet våre lokaler er Hydro, ABB, Skien Kommune, Coward, Riis Bilglass, Sykehuset Telemark….
Representanter for din bedrift/forening er også hjertelig velkommen til å delta på et av våre medlemsmøter for å oppleve våre lokaler og den gode stemningen.

VI ØNSKER SPONSORER TIL LUNDETANGENS BRYGGERIS SAMLINGER
I forbindelse med at samlingen flytter til Katakombene kan vi tilby din bedrift/forening en sponsoravtale fra kr. 3000,- pr.år . Vi vil profilere våre sponsorer lett synlig på en fremtredende plass i vår utstilling. Det faktum at din bedrift/forening er med å støtte oss i dette arbeidet vil bli lagt merke til. Kontaktinformasjon: Paal Skaate tlf 404 93 400